5 BETAALBARE BESTEMMINGEN VOOR HET NAJAAR

Het is herfst. En hoe! Het tikken van regen tegen de ramen is weer een dagelijkse gang van zaken, de kaarsjes staan op volle toeren te branden en rond etenstijd begint het al te schemeren. Hartstikke knus natuurlijk, maar hoe fijn is het als je er dit najaar nog even warmpjes tussenuit kunt piepen voor een klein prijsje? In dit artikel deel ik dé betaalbare bestemmingen voor het najaar die het boeken waard zijn!
lacherelle betaalbare bestemmingen voor het najaar
1. Split, Kroatië
Zin in een combinatie van natuur, boulevards aan het water (incl. palmbomen), goed voedsel, een beetje geschiedenis en shoppen? Dan is dit je stad! Je kunt het hier zo rustgevend of feestelijk maken als je zelf wilt. 
lacherelle betaalbare bestemmingen voor het najaar
2. Tel Aviv, Israël 
Deze stad heeft mijn hartje veroverd... Het lekkere eten, de oneindige strandfeestjes en de overweldigende shuks. Overdag gooi je je voetjes in het parelwitte zand en in de avond gooi je diezelfde voetjes de dansvloer op. Hier weten ze wel wat leven is! Daarnaast is er één ding zeker: hier schijnt het hele jaar de zon. 
lacherelle betaalbare bestemmingen voor het najaar
3. Fez, Marokko
In Marokko zijn ze niet vies van een beetje kleur en pracht en praal. Het hele jaar door kun je hier fijne temperaturen in combinatie met de lekkerste lekkernijen verwachten. Een mooie bijkomstigheid: massages zijn hier spotgoedkoop! Wat wil je nog meer? 
lacherelle betaalbare bestemmingen voor het najaar
4. Lissabon, Portugal
Geloof het of niet, maar vorig jaar lag ik in oktober nog lekker met m'n beach bum op het Portugese strand te chillen. Deze stad heeft alles in huis om je van een flinke dosis vakantievibes te voorzien. Cocktails slurpen en tapas knallen doe je hier voor een prikkie! 
lacherelle betaalbare bestemmingen voor het najaar
5. Praag, Tsjechië
Toegegeven, niet de meest zonnige bestemming, maar wel een hele mooie én spotgoedkope! Al voor een paar tientjes scoor je een vliegticket naar deze Gouden Stad. Er is hier van alles te doen en zien, maar de stad zelf is eigenlijk gewoon één groot openluchtmuseum waar je prima een weekend kunt ronddwarrelen. Niet vergeten af en toe een kofietentje in te duiken voor een warme choc! 
THE END

1 Comments

  1. Portugal lijkt mij ook erg mooi, hier wil ik ook nog wel een keer heen!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram