PHOTO DIARY #34

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 
Afgelopen zondag nam ik mijn ouders mee uit brunchen bij ANNA Pancakes (aanrader als je heel goed gaat op pannenkoekjes). Pannenkoeken eet je natuurlijk mƩt een bloempje on top! Hoe gezellig?

On Wednesdays we wear pink! Of op de zondag, moet ook gewoon kunnen. Dit was bij de Vogue Flower Market in de tuin van het Rijksmuseum. šŸ·šŸŒø
Deze noem ik: lievelingsvoedsel. Wat lust jij graag? šŸœ
Tijd om die discobal aan het rollen te brengen! Ik vind het wel jammer dat het festivalseizoen nu Ć©cht weer helemaal op z'n einde is gekomen...
Ben tegenwoordig ook in te huren als understudy voor je favo Netflix-serie (kun jij raden welke?). In de categorie wanneer je vormgever je maandagmiddag dragelijker probeert te maken. Dat is in ieder geval gelukt!
Dit was op een uitermate geschikte dag om een beetje achterover te leunen op een gezellig bankje en een gloednieuw op de kop getikt Donna Summertje te knallen. 
Steek een arm in de lucht als je dat hele dagen bij wateren hangen ook een fantastisch goed concept vindt (en op dit moment die warmte hĆ©Ć©l erg mist). šŸ™‹šŸ¼‍♀️
Als afsluiter een foto met rode lippen en een schaterlachje, want we moeten niet vergeten te lachen met z'n allen. 

0 Comments

Follow Me On Instagram