Samenwerken?

Let's work together!

Wil je jouw onderneming net iets meer boosten en onder de juiste doelgroep onder de aandacht brengen? Dan kan ik wellicht iets voor jou betekenen! Mijn doel is om mijn volgers te inspireren, dus heb je een restaurant, koffietentje, winkel, activiteit, accommodatie of iets anders reisgerelateerd waar ik over kan schrijven en fotograferen? Stuur gewoon even een mailtje naar cherelledegraaf@hotmail.com en dan kijken we samen naar een interessante insteek voor een artikel! Denk aan een give-away, advertorial, SEO (linkbuidling) of bijvoorbeeld een review. 

FAQ
Hoe eerlijk is bijvoorbeeld een review?
Al mijn artikelen worden op basis van eerlijkheid geschreven, om op die manier een zo realistisch mogelijk beeld aan mijn volgers te bieden. Een samenwerking wordt altijd in het artikel benoemd. 

Hoeveel kost een samenwerking?
Dat ligt helemaal aan jouw wensen! Ook met een klein budget kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Een betaling kan ook door middel van het aanbieden van producten/diensten. 

Mag ik de door jou gemaakte foto's ook gebruiken?
Ja, dat mag! Zorg er wel even voor dat je mij credits voor een foto geeft door mijn naam te vernoemen en/of mijn accounts te taggen. Hier kan op maat afspraken over gemaakt worden.

Hoelang duurt het voordat een artikel of post online staat?
Ik ga helemaal lekker op deadlines, dus je kunt ervan op aan dat mijn artikel altijd op of voor de afgesproken dag online staat.

Heb je voorbeelden van andere samenwerkingen die je hebt gedaan?
Jazeker! Ik heb o.a. samengewerkt met Primark, New Yorker en oona.agency, maar denk ook aan het promoten van bijvoorbeeld een kookcursus

Zit jouw vraag hier niet bij? Stuur gerust een mailtje naar cherelledegraaf@hotmail.com

Follow Me On Instagram