NAAR DE SPORTSCHOOL MET NEW YORKER

Vandaag trapte ik mijn dag af met een heerlijk (en gezond) ontbijtje, met uitzicht op de nieuwe sportcollectie van New Yorker. Geloof het of niet, maar sinds een paar weken ben ik behoorlijk actief in de sportschool: van yoga en pilates tot aan diehard fitness. Het lukt me ein-de-lijk om er na een lange dag energie voor vrij te maken (en stiekem ook omdat de zomer in m'n kop zit). Maar als beginneling is mijn voorraad aan sportkleding ietwat schaars. Zie je die knalroze sneakers en sport-bh? Yay, dat zijn m'n nieuwste aanwinsten! Even raden wat ik zo meteen ga doen... 

THE END

3 Comments

  1. Aah lekker om veel te bewegen. Ik heb van de week een yogamatje gekocht, maar ga wel even wat basic sport kleding kopen, ik vind die roze sport bh wel heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke items! Goed dat je na werk nog de sportschool in duikt. Bij mij gaat het niet altijd even makkelijk hoor haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet dit er fijn uit zeg! Nouja, alles behalve het sportgedeelte hahaha, daar begin ik nog maar even niet aan. Doe mij die pannenkoeken maar.

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram