PHOTO DIARY #1

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 
Judith is momenteel mijn party partner in crime... Deze week verjaren we beide richting het 21ste levensjaar (ieeeks!) en dus besloten we onze vrolijke hoofden bij elkaar te steken en samen een feestje te organiseren. De voorbereidingen troffen we onder het genot van een cappuccino. 
Op zondag en maandag was het Pasen en dat betekent eigenlijk gewoon dat je jezelf rustig kunt volvreten met chocolaatjes. Zolang er chocolade in zit, ben ik van de partij. Hoe waren jouw Paasdagen?
Mijn ouders en ik besloten de zondag goed te besteden. We maakten een lange wandeling door het bos van de Schoorlse duinen. De zon scheen langs de bladeren van de bomen en we dronken ijskoude witte wijn in het zachte gras. Easy like a Sunday morning!
Bij feestdagen hoort natuurlijk ook een feestelijk ontbijtje. Ik bracht de dagen dus bij m'n ouders door (dan weet je wel hoe laat 't is qua eten). 
Dat de lente van start is gegaan, is eindelijk ook een beetje te merken! De straten zijn weer voorzien van allerlei fijne bloemenmarkten. Op zaterdag ga ik vaak even langs de tulpenboer voor een bosje. 
Op 17 maart was het Saint Patrick's Day! Zoals je misschien wel weet, heb ik een tijdje in Ierland gewoond. Voor mij is deze dag dan ook gewoon puur heilig. Ik ben even een flesje Ierse whiskey gaan halen, want... Wherever I roam, it's Dublin my heart calls home! 
Dit weekend vertrek ik naar... Parijs! Onder het genot van een tasty lunch konden we in alle rust de praktische zaken doornemen. Het hostel is geboekt en de knoop is doorgehakt: we gaan liften!
Gister bezocht ik de River Island store. Ik mocht nog wat uitzoeken (thanks OONA!) en kocht daarom een nieuwe broek, een bloesje, een lekker lang vest en deze zoetsappige en bovenal fruitige ketting. Pineapples are a girl's best friend!

Instagram @CHERELLETHEG

0 Comments

Follow Me On Instagram