PHOTO DIARY #2 / PARIS EDITION

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 
Dit ben ik, dansend voor een van de veelvoorkomende deurtjes die Parijs rijk is. Ik weet het zeker: ik wil hier wonen!
Ik bedoel, zelfs een doodgewone vloer is een stuk kunstzinnig vakmanschap in Parijs. Deze foto nam ik in het museum 'Petit Palais'. 
Ergens tussen de drukke straatjes van Parijs zit 'Galerie Vivienne' verstopt. Het was zondag, dus we konden hier in alle rust rond huppelen en van de geavanceerde versieringen genieten. 
Ken je dat awkward moment wanneer je verliefd wordt op een bouwwerk? Yep, het overkwam mij afgelopen weekend. 
Dit was wederom in het kunstige 'Petit Palais'. Wow. Hallo? Mag ik dit uitzicht in m'n slaapkamer?
We slenterden de wijk 'Montmartre' in 't rond en liepen toevallig tegen de welbekende 'Moulin Rouge' aan. Ooh-la-la... Voulez vous coucher avec moi ce soir? 
Zoals Henry Miller zou zeggen: 'when spring comes to Paris the humblest mortal alive must feel that he dwells in paradise.' Zo voelde het inderdaad... Paradise! Klein detail: op deze dag was het 26 graden (!).
Oh, dit is hoe je in Parijs gebruikelijk ontvangen wordt. Met gouden poorten, engelachtige beelden van een paar eeuwen terug en van die marmeren trappetjes. 

1 Comments

  1. Doe mij maar die poort van de laatste foto in mijn huis. Zou ik best gelukkig van worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram