OVER MIJ

OVER LA CHERELLE
Hi there! Wat fijn dat je op dit plekje van het wereldwijde internet bent aangekomen. Ik ben Cherelle (mijn vrienden noemen me 'Sjerrol') en ik ben inmiddels 26 jaar oud. Dit plekje is mijn openbare dagboek, vastgelegd in persoonlijke verhalen en aangevuld met foto's. Het is ook een plekje voor iedereen die van het leven kan genieten (of dat in ieder geval probeert), van reizen houdt, gek is op avontuur gaan en over hoe je je weg moet vinden op deze planeet en al het moois dat het te bieden heeft. Ik neem je mee naar de fijnste (budget) bestemmingen in de vorm van city guides, geef tips over standaard levensvragen, vertel over de dingen die ik zo mooi vind en laat je een glimp zien van hoe ik door het dagelijks leven manoeuvreer.

WAAR HET ALLEMAAL BEGON...
Terug in de tijd, naar het jaar 2010, een puberend meisje dat een plekje nodig had om inspiratie op te doen en m'n kalverliefde voor schrijven, mode en fotografie te kunnen delen. Ik heb altijd schrijfster willen worden, maar in de loop der jaren heb ik geleerd dat foto's de perfecte aanvulling vormen op de dingen die ik graag wil overbrengen. Vandaag de dag ben ik een vrouw met een grote liefde voor vintage, de wereld ontdekken en het leven itself. Ik moet altijd iets hebben om 'naar uit te kijken' en door te delen wat ik meemaak, liefheb en geloof, hoop ik jou te inspireren altijd het mooiste uit je leven en het beste uit jezelf te halen.

For corporations, questions, ideas, comments, a cup of coffee or anything else, feel free to contact me by e-mail cherelledegraaf@hotmail.com or click here for more information about collaborating with me.

With love, Cherelle de Graaf

.

.