VAKANTIE BOEKEN? OP DEZE WERELDKAART ZIE JE WELKE LANDEN AL OPEN ZIJN!

Zoveel landen, zoveel reisdromen, zoveel vakantiebestemmingen, maar ook: zoveel inreisbeperkingen en -maatregelen! Door het coronavirus werden onze reisplannen even van de kaart geveegd, maar stap voor stap gaat de wereld weer een beetje open. Sta je ook te huppelen om te ontdekken waar je nu al heen kunt en wat daar de regels zijn? Tijd voor een vreugdedansje, want er is een wereldkaart op het internet te vinden waarin je heel overzichtelijk kunt zien waar je al wél als reiziger wordt toegelaten en aan welke voorwaarden je dan moet voldoen. Hey, is dat even handig!
Op www.covidcontrols.co vind je de wereldkaart die je leven een beetje beter gaat maken: het stipje aan de horizon! De wereldkaart kun je op verschillende manieren instellen, waardoor je in één keer kunt zien welke landen nog in lockdown zitten, welke landen toeristen binnenlaten of welke land momenteel nog besmettingen heeft (of niet). Als je vervolgens op een land klikt, kun je ook nog eens precies zien wat daar de regels zijn. Bijvoorbeeld of de hotels en restaurants al open zijn en of er al evenementen mogen plaatsvinden. 
Deze zomer moeten we het dus bij Europa of IJsland houden. Niks mis mee! Voor mijn plannen om naar Australië te gaan (lees hier meer) moet ik nog even geduld hebben... Duim je mee dat de andere kant van de wereld ook snel op groen springt? Ik ben nu in ieder geval met vrienden aan het kijken of we een weekje kunnen surfen aan de Franse kust of een lang weekend ijsjes in onze toet kunnen stoppen ergens in een Italiaanse stadje! Heb jij al plannetjes gesmeden?

Nog inspiratie nodig? Check hier mijn tips voor Frankrijk, Ierland, Duitsland, Portugal, Kroatië of wat dacht je van gewoon lekker weg in Nederland?

THE END

0 Comments

Follow Me On Instagram