PHOTO DIARY #37 / VOOR HET EERST WEER UITETEN EN EEN NIEUWE HOBBY GEVONDEN

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 
Afgelopen weekend was het weertje er weer naar hoor: hoedje op, zwierig jurkje aan en een grijns op m'n gezicht. Mijn ouders stonden ergens met hun camper op de camping aan het water, dus mijn broer en ik zijn daar even heengereden om weer even fijn met het gezin samen te zijn, mama's verjaardag te vieren, te barbecueën én te badderen... 
 De hoogste tijd om het eendje uit te hangen dus. Tot op zekere hoogte wel, want tijdens het badderen diende onze beentjes als heus feestmaal voor de bloedzuigers (ieeeks)! Niet zoals ik de eerste keer zwemmen in natuurwater voor dit jaar had voorgesteld... 
Peanut butter banana broodje gebakken. Zooo lekker!
 Als de opties om dingen te doen niet eindeloos zijn (want wereldwijde pandemie), dan pak je de auto en ga je heerlijk wandelen in bijvoorbeeld de omgeving van Rhenen. Aanradertje!
 YES! Op 1 juni mochten we weer uiteten en daar maakte ik gelijk goed gebruik van door naar het eerste en beste sushirestaurant te gaan en de grootste fles wijn van de kaart te bestellen (en daarna naar de bioscoop). Het voelde vreemd en tegelijkertijd doodnormaal. Gek, toch? Ben jij alweer ergens een hapje gaan eten?
Hier geef ik een kusje aan deze jarige (en lekkere) meid, de Dunya to my Desie! Hieperdepiep!
 On a brighter note: ik heb een nieuwe hobby aan deze lockdown overgehouden! Ik vind het opeens zo heerlijk om met al die gezellige kraaltjes aan de haal te gaan, ik word er blij én rustig van. Deze kraaltjes bestelde ik bij Kiki's Beadery (mocht je ook een nieuwe hobby willen adopteren, dan is dit mijn suggestie).

THE END

0 Comments

Follow Me On Instagram