PHOTO DIARY #38 / ZWEMMEN BIJ ZONSONDERGANG EN WEEKENDJE WEG IN EIGEN LAND

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! A postcard from het boerenleven in eigen land. Wie is er nog meer allemaal weekendjes weg in Nederland aan het pakken bij gebrek aan vliegtuigen richting tropische oorden?Mijn favoriete hobby op zonnige zomeravonden? Roze glaasjes wijn drinken in fijn gezelschap! Afgelopen week zat ik in een oppashuisje in Amsterdam en besloot ik iedere dag lekker uitgebreid voor mezelf te koken. Lunch is served!Dan op het avondmenu: in limoen en zeezout gegaarde zalmmoot met couscous van broccoli, afgetopt met pistache, avocado slices en peterselie (en natuurlijk een roseetje en een goed boek on the side). Een aanradertje!In de categorie droomhuisje: tijdens een avondwandeling door mijn buurt kwam ik deze parel van een huis tegen. Ik zie mezelf al helemaal in de tuin rondhuppelen met een bij de bloemen matchende jurk aan. Mezelf, zwemmend in het aangename zeewater, meerdere keer afgevraagd of dit Nederland is of toch een leip exotisch oord? Lekker mossels eten op de boulevard en daarna een duik nemen bij zonsondergang. Wat een fijne dag was dit!Heb een nieuw favoriet drankje: Espresso Martini! Ben in de zomer echt fan van ijskoffie's, maar als de klok het toelaat, dan liever met een scheutje koffielikeur. Hoe lief is dit sinaasappelboompje? šŸŠ

THE END

1 Comments

Follow Me On Instagram