THE BALI BIBLE / DOLPHIN WATCHING

Op de grens van nacht naar ochtend arriveren we op een vreedzaam strandje. De wereld slaapt nog, en mijn hoofd ook nog een beetje. Op het strand staat er een catamaran voor ons klaar. Dit kleine bootje brengt ons een stuk de oceaan op, terwijl de eerste zonnestralen van de dag glinsteringen in het water maken. Mijn ogen zijn gericht op de oranje gekleurde golven, waar vanuit het niets een familie dolfijnen uit het water komt gesprongen! Van excitement begin ik in mijn handen te klappen, waarbij vervolgens een tweede groep dolfijnen rechts naast me omhoog komt. We varen een stuk met ze mee. De dolfijnen maken plezier en genieten van de komst van een nieuwe dag. Wel een beetje jammer dat wij niet het enige bootje zijn die met dit idee de zee op zijn gegaan... 

1 Comments

  1. Is dit Lovina? Ben ik ook geweest, zo mooi en zo leuk die dolfijntjes te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram