HOTSPOT / HORTUS BOTANICUS

Vanaf het moment dat ik terug ben uit Azië staat deze groene oase bovenaan m'n must-see lijstje: Hortus Botanicus in Amsterdam. Jawel, ergens in het hartje van Amsterdam ligt een tropische jungle en een roze cactushemel! Dat is trouwens niet het enige, Hortus Botanicus is ook voorzien van een aantal kassen (waaronder een vlinderkas!), een buiten terras en een lekker groen tuintje. In de kassen vind je tientallen exotische planten, loopbruggen én is zelfs de temperatuur afgestemd op de tropische hitte (hmmm). Als je nog een studentje bent mag je voor een schamele €5,- naar binnen (dat is nog eens goedkoop naar de tropen, of niet dan?). 
Op deze zomerse zaterdag draag ik m'n nieuwe favoriete kettingje van Lucardi. Ik vind het altijd mooi om twee korte kettingen met elkaar te combineren, dus koos ik voor een kruisje en een lichtblauwe edelsteen. You like it? Lucardi heeft op 't moment trouwens ook super fijne horloges van Seiko (kijk hier!) waar ik behoorlijk fan van ben! Draag jij vaak sieraadjes? 

Hat VINTAGE / Dress NEW LOOK / Bag VINTAGE / Necklace LUCARDI / Sunglasses VINTAGE

1 Comments

Follow Me On Instagram