BIJ DIT BETAALBARE SCHOTSE LAND KRIJG JE DE ADELLIJKE TITEL ER GRATIS BIJ

De mensen die mij een beetje kennen weten dat Schotland mijn spirit animal in de vorm van een land is. Altijd zo geweest. Waarom weet ik niet, maar gevoelsmatig is Schotland mijn thuis. Afgelopen maand werd ik 25 jaar en om dat te vieren ontving ik een heel speciaal cadeau van mijn vrienden: een stukje Schotland! Nee, geen potje met aarde, maar een levensecht perceel inclusief adellijke titel. Ik ga tegenwoordig als Lady of Glencoe & Lochaber door het leven (whuuut!). Je ziet het goed, ik heb voor de vorm gelijk maar even deze zeer waarheidsgetrouwe kroon op m'n kop gezet. Je bent ten slotte een Lady of je bent het niet! Ook jij kunt deze titel bemachtigen. Hoe dat precies zit? Ik ga het je nu uitleggen.
Bij Highland Titles kun je een stukje grond in Schotland kopen. Via die weg ben ik sinds kort dus gelukkige eigenaresse van bovenstaand perceel (10 sqft) in het Mountain View Nature Reserve in Lochaber. Daarbij ontvang je ook o.a. een gepersonaliseerd certificaat, bijpassend adellijk briefpapier, een informatieboekje over de omgeving, een VIP-Club lidmaatschap en, als je een groter perceel aanschaft, een golfbaan lidmaatschap, een boom in jouw naam en toegang tot Keil Hill waar je gratis mag kamperen. Daarnaast draag je met jouw aankoop automatisch bij aan het natuurbeschermingsproject! Toch moet het beste deel nog komen: want wanneer je hier grond bezit, ben je gerechtigd om jezelf Laird, Lord of Lady van Glencoe te noemen. Hoe awesome is dat?!

Ik kon deze bucketlist tip (slash cadeautip) niet voor jou achterhouden. Ik ben wel benieuwd, zou jij het zien zitten om grootgrondbezitter te worden? Of ben ik gewoon zo'n nerd dat ik dit ge-wel-dig vind? Ik weet in ieder geval één ding zeker: ik ga heel snel vliegtickets richting Schotland scoren!

THE END

0 Comments

Follow Me On Instagram