PHOTO DIARY #36 / ALPACA'S KNUFFELEN EN EEN NIEUW APPARTEMENTJE

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 
Ja, hoi, met mij. Heb deze week bovengemiddeld zin in een tequila party! Ik vind het met dit lekkere weertje extra moeilijk om niet over terrasjes, zomerse zwempartijen en festivals na te denken... Hoe gaat dat bij jou?
Zie je hoe hier prille liefde ontstaat? Net voor de coronacrisis ging ik met werk alpaca's knuffelen en jeetje, wat zou ik nu veel over hebben voor zo'n uitje of überhaupt een knuffel! Had ik er maar eentje onder m'n jas mee naar huis gesmokkeld... Zucht!
Bijna iedere dag loop ik een rondje langs deze muur en ik word er altijd een beetje blij en gemotiveerd van!
Ik ben momenteel druk bezig met mijn verhuizing. Yep, ik werd dakloos vanwege de coronacrisis. Benieuwd naar mijn verhaal? Dat lees je hier! Gelukkig heb ik een nieuw (en volgens mij heel fijn) appartementje gevonden! Super spannend, maar het betekent ook dat ik weer helemaal los kan gaan op een nieuwe inrichting. Deze illustratie van mijzelf gaat in ieder geval aan het muurtje in de slaapkamer!
Wanneer je quarantaine buddy je make-up doet en je al dagen in hetzelfde Star Wars shirt rondloopt. Ja, dan krijg je dus dit.
Zo mega lief om in deze gekke tijd een (hartstikke accuraat) kaartje in de brievenbus te krijgen! Een goede vriendin stuurde me afgelopen week deze kaart op en ik kijk iedere dag even naar de tekst.
Wat is een leeg Utrecht toch mooi, vooral tijdens een vroege ochtendwandeling. Echt een blij momentje! Wat is jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Zo. Een nieuw levensjaar (ik ben op Koningsdag 26 jaar geworden!), met in mijn hand een nieuwe ukelele en zittend op de bank in mijn nieuwe appartementje, oja, ik heb ook een nieuwe baan. Wat een feest!

THE END

0 Comments

Follow Me On Instagram