JARIG TIJDENS QUARANTAINE? ZO VIER JE HET!

Hoera! Gister ben ik 26 jaar geworden! Normaal gesproken ben ik op Koningsdag jarig en is het altijd dubbel feest. Dit jaar gooit het coronavirus roet in de taart en voelt het toch een beetje saai en minder feestelijk... Toch moeten er dingen gevierd worden in het leven. Dus hierbij een cadeautje van mij, voor jou: zo vier je je verjaardag tijdens quarantaine! Een wijs persoon zei ooit dat je zelf de slingers op moet hangen, toch? Zo heb ik meegedaan aan een online kroegentocht en heel wat speciaal biertjes weggetikt (day drinking op je verjaardag is sowieso een goed idee). Dankzij alle kaartjes, taartjes in overvloed, pakketjes, een versierd huis en videoboodschappen voelde ik me uiteindelijk hartstikke jarig!
1. Verras iemand met quarantaart
Een lief vriendinnetje van mij heeft quarantaart opgezet. Hiermee verras je als jarige (of als je iets anders te vieren hebt) je vrienden en familie op gepaste afstand met een lekker stukje taart én een persoonlijke boodschap via een zelf ontworpen kaartje. Deel foto's en video's met elkaar en vier zo toch nog een feestje! Interesse? Kijk even hier voor meer informatie. Ik kan uit ervaring zeggen: dit was smullen (en met een QR-code kwam ik bij de allerliefste videoboodschap ooit terecht, gemaakt door een heeeleboel vriendjes en vriendinnetjes!).

2. Verruil je huispak voor een feestelijk outfitje
Jahoor, ik had 'm al weken van te voren binnen: de verjaardagsjurk. Er is dan misschien niemand die me kan zien shinen, maar m'n verjaardag in huispak doorbrengen? Mij niet bellen hoor! Gooi een muziekje aan, schenk een drankje in en ga lekker feestelijk in huis flaneren. Iets met glitters!
3. Bestel een cadeau voor jezelf
Hoe leuk is het als de pakketbezorger op je verjaardag voor de deur staat met een cadeau? Precies, hartstikke leuk! Zo heb ik een bosje bloemen en een ukelele voor mezelf gekocht (en ja, ik heb bij het afrekenproces aangegeven dat het ingepakt bezorgd moet worden voor extra feesteffect). Een ukelele stond al een tijdje op de verlanglijst, maar ik kan er ook nog eens lekker mee aan de slag tijdens al dat binnen zitten!

4. Trommel je vrienden op voor een videofeest
Stuur je favoriete mensen een tijd waarop ze achter de camera moeten zitten, vraag iedereen iets feestelijks aan te trekken of een vrolijke hoofddeksel op te doen en natuurlijk drank met snacks bij de hand te houden. Zoek vervolgens op Kahoot! een leuke quiz uit (of maak er zelf één) en let's get the verjaardagspubquiz started!

5. Ga thuis uiteten
Ga je meestal bij je favoriete restaurant eten op je verjaardag? Geen probleem, dan bestel je het toch gewoon! Kaarsjes aan, tafel op chic en smullen maar! Ik heb feestelijk een pokébowl naar binnen geschoven.

THE END1 Comments

  1. Nog van harte gefeliciteerd! Leuk (en dik terecht!) dat je er zelf een feestje van hebt gemaakt! Hopelijk heeft de pokebowl gesmaakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram