LAST CHRISTMAS...

Kerst was warm, een tikkeltje lui, maar voornamelijk heel fijn. Voor de gelegenheid bakte ik deze witte chocolade cheesecake met limoencrème, die perfect blende met de rest van ons feestmaal. We verslonden uren aan films, wandelden door duingebieden, tafelde na totdat het bedtijd werd, speelden onze lievelingsliederen op de gitaar, schonken een stuk of wat flesjes rood leeg en bezochten een Kerstmatinee in Paradiso. Na de feestdagen stapte ik in de trein richting Antwerpen (daarover later meer!) en legde ik een aantal doelen voor het nieuwe jaar vast op papier.

Zo staat er op dat stukje papier onder meer dat ik in het nieuwe jaar wederom regelmatig de wereld ga bereizen. Ik streef naar meer balans tussen dingen altijd maar vol plannen en spontaan dingen kunnen ondernemen. In het nieuwe jaar wil ik ook (vaker) vegetarisch/plant based eten en ga ik een alcoholvrije maand inlassen, met als doel bewuster te leven. Ik hoop op mijn werk al mijn doelstellingen waar te kunnen maken en er misschien zelfs een extra opleiding naast te gaan doen. Daarnaast staat er in maart een afspraak voor het zetten van een nieuwe tattoo (spannend!)! 2018, kom maar door, ik heb zin in je! Ik wens jou, lieve lezer, een allermooist jaar toe. Ga er gewoon eens een keertje echt voor, kijk naar wat je wél hebt en vooral: neem niets voor lief, heb lief. 

0 Comments

Follow Me On Instagram