NEW YEAR'S RESOLUTIONS

Dat was 'm dan, het jaar 2016. Laatst krabbelde ik nog even mijn persoonlijke hoogtepunten op een digitaal papiertje (lees hier), maar vandaag wil ik even stil staan bij alle mooie dingen die 2017 (hopelijk) voor me in het vooruitzicht heeft #lekkernostalgisch. Afgelopen jaar ben ik een heuse 'grote mensen baan' begonnen, daar wil ik het komende jaar nog meer uithalen: écht goed worden in wat ik doe, m'n liefde voor schrijven voortzetten, deze wereld een piepklein beetje beter maken, dat soort dingen. Ik ben sinds de zomer ook opeens opmerkelijk fanatiek in de sportschool geworden, dat wil ik zeker vast blijven houden. Het wordt dit jaar ook een keertje tijd dat ik ga leren snowboarden, dus in februari ga ik gewoon hartstikke de piste op. Wooosssjjj! Ik hoop dit jaar meer en meer van dit bolletje aarde te mogen ontdekken. Ik wil meer in de categorie van dingen doen en minder van nadenken en snel conclusies trekken. Tot slot gun ik mijn lievelingsmensjes iedere druppel liefde in mijn lichaam en dat ze dat allemaal mogen voelen.

Lieve jij, die dit leest, ik wens jou ook het allermooiste toe! Heb lief, ga op avontuur, denk een keertje in perspectieven in plaats van beperkingen, hak de juiste knopen door en doe dingen waar alleen jij gelukkig van wordt (ook al lijkt dat misschien soms een beetje lastig). Go for it

0 Comments

Follow Me On Instagram