DECEMBERKijk eens wat we daar hebben... Het is de maand december! De maand waarin ik altijd even terugblik op al die voorafgaande maanden. De maand waarin je naar buiten kijkt en droomt over lange zomernachten en met open ramen in de auto. De maand waarin je verlangt naar warme situaties en je jezelf het liefst omringd met tientallen kaarsjes en een emmer vol theewater. Het afgelopen jaar had een paar flinke tegenvallers (who doesn't?), maar thank god halen die het niet bij al het moois dat ik meeneem naar het nieuwe jaar. Bovendien focus ik me vele malen liever op de good vibes. Dus. Klaar voor? Oh enne, laat me weten wat jouw hoogtepunten waren. Vind ik leuk! 

  • Het begon dit jaar allemaal met het behalen van mijn rijbewijs, je vind hier nogmaals mijn persoonlijke tips!
  • In het voorjaar vertrok ik voor een paar maanden naar Azië, het begon allemaal in het indrukwekkende Vietnam...
  • Waar ik mijn reis vervolgde door Indonesië, waar je hier meer over leest!
  • In de wateren van Lombok had ik mijn eerste met-zeeschildpadden-zwemmen ervaring, iets wat al een tijdje op mijn lijstje stond (de hele bucket list vind je hier!).
  • Op Bali deed ik iets wat ik al een tijdje in m'n hoofd had zitten: ik zette mijn eerste tattoo (and many more to come in 2017)! 
  • In Nederland had de zomer ondertussen z'n intrede gedaan en dat was er dit jaar eentje om niet zo snel te vergeten. Ik bezocht festivals, lag dagen lang in het park met m'n lievelingsmensen, stopte m'n voeten tussen het zand en ik danste praktisch door deze zonnige zomer heen. Hoe dat er ongeveer uitzag? Dat zie je hier
  • Op de laatste dag van de zomer kreeg ik te horen dat ik was aangenomen voor een baan die ik méga graag wilde en kan ik me vanaf heden het creative mind van een hele inspirerende organisatie noemen. #happy
  • Om het einde van de zomer en de start van mijn nieuwe carrière te vieren, vertrok ik voor een klein weekje naar Berlijn. Zeker weten een hoogtepuntje waard!
  • De lijst is niet compleet zonder de terugkeer naar m'n good old woonplaats Dublin te benoemen, waar ik bergen bewandelde, lieve vriendinnetjes opzocht en op jacht ging naar regenbogen (klik maar eens hier).

2 Comments

Follow Me On Instagram