SPEND THE NIGHT AWAY FROM HOME

Soms moet een mens er even uit, weg van huis, weg van het vertrouwde, weg van het 'gewone'. Gelukkig hielp het lot me deze week een handje met het bovenstaande en won ik een heuse hotelovernachting in Amsterdam-Noord! Lekker dichtbij, maar gevoelsmatig ver weg. Ik nam een vriendinnetje mee en installeerde de kamer met wijn, chips en een flinke dosis chocolade. Naast onze verblijfplaats lag EYE, het filmmuseum. Daar bezochten we de expositie van Close-Up, wat het werk van een nieuwe generatie film en video artiesten laat zien (en ja, dat is zéker een aanrader!). We dronken koffie op de kade en wandelden totdat de zon een blokje om ging. Mijn tas heb ik niet meer uitgepakt, want ik vertrek over een paar uurtjes richting Azië voor een paar maanden. Er gaat dus een flinke radiostilte op m'n blog plaatsvinden, maar mijn Instagram zal helemaal up and running zijn! Doei!

1 Comments

  1. Gaaf dat je dit gewonnen had! En waaaa wat gaaf dat je zo lang naar Azië gaat!! Have fun!!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram