MY FIRST TATTOO EXPERIENCE

Zo. Na 17 uur vliegen zette ik eindelijk weer beide voeten op Nederlandse bodem. Twee maanden lang was ik op avontuur in Azië. Man, oh, man, wat was het mooi. Ik deed dingen waarvan ik nooit verwacht had dat ik ze zou doen, zien en ervaren. Maar dat maakt het leven nou nét zo leuk. Ik besloot dat die ervaringen het waard zijn om herinnerd te worden. En zo bracht ik mijn laatste dag in Bali in een tattooshop door, waar vanuit een schets dit kleine geometrische olifantje een deel van mij werd. Een persoonlijk symbool voor kracht, familie en spiritualiteit. Het deed eigenlijk niet eens zoveel pijn, in ieder geval minder dan verwacht. Mijn travelbestie (is dat woord officieel?) liet op haar beurt het woord create zetten. Een mooier aandenken hadden we niet kunnen wensen. 

2 Comments

  1. Zo mooi, allebei jullie tattoos! Een beter souvenir kun je niet hebben, iets wat je altijd bij je mag dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram