PHOTO DIARY #8

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier!
Een aantal dagen geleden verliet ik het mooie Utrecht voor een weekendje met mijn familie. Het was fijn, zorgeloos. We aten ijsjes op een bankje en in de avond kropen we samen op de bank om films te kijken. We dronken wijn en lachten om herinneringen van vroeger. 
Mijn papa organiseerde een etentje in de tuin. Met als gevolg zalm van de barbecue... Hmmm!
Daarnaast bracht ik een bezoekje aan Delft (hier lees je er meer over!). Na een klim van honderden traptreden werden we zeer aangenaam verrast met dit uitzicht. 
Naast alle leukigheden moet er natuurlijk ook gewerkt worden. De afgelopen week heb ik mij bezig gehouden met de nieuwe summer stash en daar pikte ik deze items uit (Moet. Hebben!).
Op donderdag gooide ik deze foto uit Istanbul terug. Ik heb eens nagedacht, en ik zou 't best tof vinden als dit plafond in mijn badkamer komt te hangen.
Op deze foto ben ik hartstikke klaar om naar de Gay Pride in Amsterdam te gaan. Wie was er nog meer van de partij? 
Thee drinken doe ik graag met uitzichten als deze. 
Ontbijtjes zijn net als een feestje. Je moet zelf de slingers ophangen.

0 Comments

Follow Me On Instagram