WEEKEND GETAWAY

Het spijt me als ik weinig activiteiten op mijn blog verricht. Dit is geen excuses naar jou, jij die dit leest, maar naar mezelf. De laatste paar maanden, weken (?), was ik opgeslokt door hetgeen dat 'afgestudeerd-zijn' heet. Werken doe ik veel, ik verdien geld om mijn ticket naar de andere kant van de wereld te kunnen bekostigen. Over een jaar moet het gebeuren. In de tussentijden kom ik bij in de weekendjes die ik met mijn lieve vrienden doorbreng. Ronddwalen in de zweefmolen, picknicken aan de gracht, met een wildvreemde op 't bootje meevaren ('mooie boot, meneer!', 'bedankt, meevaren?', 'ehhh... Ach. Waarom ook niet?' Been there, done that) en zo genoot ik van een rustgevend uitzicht vanaf de stille waterkant. De stilte doet me goed. Dit weekend vertrek ik naar Texel om daar een paar nieuwe kiekjes te schieten. Langzamerhand komt deze nieuwe invulling van mijn leven op gang. 

0 Comments

Follow Me On Instagram