PHOTO DIARY #7

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier!
Van het adembenemende Istanbul, naar...
Een zonovergoten thuiskomst in het Utrechtse!
Bij terugkomst in Nederland ontving ik een héél leuk telefoontje... Drieduizendwerf hoera, want ik ben geslaagd voor mijn bachelor Bedrijfscommunicatie! Ik zeg volmondig JA tegen een nieuw hoofdstuk in mijn leven, een nieuw avontuur! 
 Whoops... Ik werd keihard verliefd op deze fedora hoed die ik tijdens een persdag spotte (lees er hier meer over!).
 Vervolgens ging ik een weekendje werken op Awakenings Festival en werd ik zelf ook nog even het terrein op gestuurd om mijn danskunstjes te laten zien. Ik vond deze zweefmolen mooier dan alle deuntjes bij mekaar.
 Alsjeblieft, hier nog even een teruggooi naar de Aya Sophia in Istanbul. Just can't get enough!
Vervolgens brak er een hevige hittegolf aan in ons meestal ietwat koude landje. Dat was even wennen (vooral als je zes dagen werken in de planning hebt staan). Gelukkig werk ik tegenwoordig in een knus kledingzaakje (check it out!), waar ik deze zomerse outfit samenstelde. Later die avond bracht ik in mijn bikini aan de waterkant door. Genieten.
Talking about work... Ik ben net terug van een weekendje werken op een festival in Vlissingen. Daar konden we even afkoelen bij deze kleurrijke huisjes met uitkijk op het strand.

1 Comments

  1. Leuke diary! En die hoed staat je heel goed :).

    Liefs,
    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram