PRIMARK AW15 SNEAK PREVIEW

Vorige week nam ik een kijkje in de nieuwe herfst/winter collectie van Primark! Hoewel er die dag een fel zonnetje scheen en ik diezelfde avond in mijn bikini aan het water doorbracht, kreeg ik (piep)klein verlangen naar de koude wintermaanden... (:$). Maar hey, van zachte wollen truien, dikke boho mutsen, 70s inspired jurken en warme pluizige jasjes wordt iedereen op z'n tijd toch wel een beetje blij? Mijn vingers voelde allerlei fijne stofjes en ik paste het ene naar het andere item (ik wil ze allemaal!). Oh, de Home Collection is ook nog eens de moeite waard! Nou maar hopen dat ik tussen alle rotzooi in de winkels mijn wishlist compleet kan maken... Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe collectie? 

Photos by me / DE FOTOMEISJES

1 Comments

Follow Me On Instagram