MISS FANCY PANTS

Wat moet je doen op een regenachtige zondagmorgen? Dan ga je naar een groot speelparadijs als IKEA. In alle vroegte kwamen we aan in de - nogal lege - autogarage. Dat vroeg om een potje huppelen, verstoppertje spelen, een lied zingen (want dat weergalmt zo lekker goed) en een racewedstrijdje in een winkelkarretje organiseren. Klein detail: ik was die bewuste dag met een fotograaf op stap (check it out)! Zodoende legde hij het kleine avontuur even vast. Eenmaal in het warenhuis aangekomen, dompelde ik mezelf onder in de bak met knuffelige hondjes op de beddenafdeling (ik moest lachen). Je zou bijna vergeten dat je hier ook allemaal leuke spulletjes kunt kopen... Die broek is trouwens mijn nieuwste aanwinst! Een lucky find op de markt tijdens Koningsdag voor slechts een paar eurootjes. Ik moest en zou 'm nieuw leven inblazen. What are your thoughts?

Shirt TOPSHOP / Trousers VINTAGE / Shoes ZARA

2 Comments

Follow Me On Instagram