PHOTO DIARY #3

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier!
Afgelopen maandag was ik jarig (ja, op Koningsdag!) en dus lag de mat helemaal vol met lieve en gezellige kaartjes. Ik denk dat ik dát het leukste aan jarig zijn vind. 
 Dit is een foto van mijn voeten en een stuk vloer dat gemaakt is door de getalenteerde Italiaanse Giandomenico Facchina. 
 In het weekend ging ik naar de markt voor een bosje tulpen en een mandje fruit en vond ananassen voor slechts €1,-! Yummy! 
 Het bewijs dat 27 april de mooiste dag is om jarig te zijn. Onder mijn slaapkamerraam staat zo'n boom en ik word er altijd vrolijk van. Jammer dat ze maar zo kort bloeien... 
 Tussen de leuke dingen door, ben ik hard aan het werk om mijn scriptie op tijd af te krijgen (deadline is coming up!). Daarom bracht ik even een bezoekje aan de openbare bibliotheek van Amsterdam. Pfoeh! Gelukkig kon ik lekker inspiratieloos uit het raam staren. 
Tsja, wie jarig is, moet trakteren... En wat is een verjaardagsfeestje nou zonder zelfgebakken taart? 
Nog even een momentje wegdromen naar dit moment, toen de zon onder ging in Parijs, we langs de Seine wandelden en mensen van plezier joelden in de draaimolen. Mag ik terug? 
Of die keer dat we in Jardin du Luxembourg macarons van Ladurée naar binnen snoepten (ik had een macaron in de smaak 'Marie Antoinette', hoe cool?). Het leven is mooi. 

3 Comments

  1. Happy (belated) birthday! Wat een ontzettend mooie foto's weer :) x I

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die kaart is wel heel leuk! Gefeliciteerd nog :D En die taart ziet er héérlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog gefeliciteerd! Wat een leuk kaartje, verjaardagskaartjes ontvangen is inderdaad zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram