THE AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL

Een paar weken geleden vierde ik mijn 21ste levensjaar en ontving ik the best present ever... Mijn koffiemaatje Judith nam mij namelijk mee naar het Amsterdamse Coffee Festival! Een walhalla voor mensen die, net als ons, niet zonder een leut de dag doorkomen. We maakten kennis met allerlei varianten koffiebonen, zagen barista's met baarden in overvloed, vonden een knus plekje op zo'n bruine leren bank en sloegen een weekvoorraad aan koffie achterover. We kregen het zelfs voor elkaar om een cappuccino met koffieschuim in de vorm van een kameel te bestellen! Er was gelukkig ook limonade en (chai)thee aanwezig, voor de afwisseling. Zo nam ik een paar zakjes kruidenthee van de Tea Bar mee naar huis (hallelujah!). Aan het eind van de middag verkasten we onszelf richting Pllek, waar we bier dronken, dikke frieten aten en toekeken hoe Afrikaanse mannen op hun trommels sloegen en de heupjes heen en weer zwaaiden. Ben jij een mede koffieliefhebb(st)er? Dan is dit mijn tip voor jou.

The Amsterdam Coffee Festival MORE INFORMATION 

1 Comments

Follow Me On Instagram