UNDER THE TUSCAN SUN

 Buongiorno! Vanochtend kwam ik thuis van een zonnig weekend in Florence. Het was een pracht! Over het voedsel zal ik maar niets zeggen, om kwijl te besparen. Ik bezocht Italiaanse vrienden die ik tijdens andere reizen heb leren kennen. Ze kookten voor me en samen beklommen we de kathedraal. We keken kunst en dronken wijntjes aan het zwembad. We aten ijs op het midden van het plein en dronken sterke koffie bij zonsopkomst. De Toscaanse zon geeft een goed gevoel, een gevoel van thuiskomen. Happy me dat er geen verschil zit in de temperatuur van Nederland!

4 Comments

 1. Wat heerlijk en fijn allemaal! Kan niet wachten om je weer te zien zodat ook wij sterke koffie kunnen gaan drinken bij zonsopkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh en daarom hou ik van Italië de rust die je ervan krijgt en de prachtige foto's die je er kan maken! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. i'm so jel. i miss tuscany so much ... xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat klinkt dat heerlijk!! Hele mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram