FOOD TRUCK FESTIVAL TREK


De terugkomst van Italië betekende het begin van een drukke tijd. Studie en werk hebben mij de afgelopen weken opgeslokt als een tornado in een wereldstad. Ik begon me steeds minder happy te voelen. Geen tijd voor vrienden, feestjes of weekendjes weg. Het was vroeg op en laat naar bed. Ik raakte in een routine, een sleur, 'gewoontes'. Iets waar ik een enorme hekel aan heb. Ik was mijn impulsiviteit kwijt! Ik kocht een ticket naar Sicilië voor van de zomer, ben bezig met de zoektocht naar een nieuw huisje, bezocht het Food Truck Festival TREK en heb me weer ontfermt over mijn blog. Nog twee weken keihard werken voor mijn allerlaatste colleges óóit en dan kan ik het leven als een vrij mens leven. Poeh! Hoe gaat het met jullie?

3 Comments

  1. Oh wat leuk zo'n festival! Heerlijk om zo ook op het gras te genieten van het weer en lekker eten/drinken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha leuk stuk om te lezen en leuk he een druk leven leiden... ? je hebt prachtige foto's gemaakt meid! met mij gaat het goed! liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram