MARC JACOBS - DAISY

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik de beste vrienden heb en ook dat ik nu vredig kan sterven. Afgelopen donderdag vierde ik mijn verjaardag en kreeg een potje lang verloren liefde. De geur van Marc Jacobs laat mijn hartje harder bonken. Wanneer ik ergens ben, waar dan ook, dan ruik ik wie deze geur draagt. Zonder grapjes, in de rij voor de supermarkt, bij een concert of in de collegezaal. Ik ruik het gewoon! Voortaan kan ik lekker aan mezelf snuffelen. 

6 Comments

 1. Lekker he als je je favoriete geurtje ergens ruikt! Fijn dat je hem weer hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh dit luchtje wil ik zo graag hij ruikt helemaal en ziet er TOO cute uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat grappig dat je die geur zo goed kent. En fijn dat hij nu ook weer helemaal van jou is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaah, die is echt heerlijk. Wat een top cadeau! Maar hey, je mag nog niet sterven. Eerst nog oscar and the wolf. Dan mag het.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ohh i need a new perfume. this might be the one, its soo nice x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow fashion magzine and I like this kind of magzine to konw about fashion and something else

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram