HAPPY EASTER!

2:11 PM

Vrolijk Pasen! Heb ik jullie al verteld over mijn nieuwe baantje? Ik werk sinds een paar weken voor Vive le Vin, de mobiele wijnbar. Nee, niet achter de bar, maar als webdesigner/communicatiemedewerker! Vive le Vin toert door heel Nederland, om alle festivals, markten, beurzen en bruiloften af te gaan en gasten te voorzien van de meest exclusieve wijnen vanuit de hele wereld. De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met sociale media en heb ik de website onder handen genomen. Daar horen ook nieuwe, recente foto's bij en daarom organiseerde we gisteren een fotoshoot met het wijnbusje! We hebben de hele dag in 't zonnetje wijn gedronken op onze zomer-Paas-achtige set. In de avond was er een grote barbecue als bedank voor de medewerking van alle modellen. De sfeerimpressie sluit perfect aan op deze eerste Paasdag! Ik heb me helemaal misselijk gegeten in de chocolade eitjes...

You Might Also Like

5 LA COMMENTS

.