HAPPY EASTER!

Vrolijk Pasen! Heb ik jullie al verteld over mijn nieuwe baantje? Ik werk sinds een paar weken voor Vive le Vin, de mobiele wijnbar. Nee, niet achter de bar, maar als webdesigner/communicatiemedewerker! Vive le Vin toert door heel Nederland, om alle festivals, markten, beurzen en bruiloften af te gaan en gasten te voorzien van de meest exclusieve wijnen vanuit de hele wereld. De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met sociale media en heb ik de website onder handen genomen. Daar horen ook nieuwe, recente foto's bij en daarom organiseerde we gisteren een fotoshoot met het wijnbusje! We hebben de hele dag in 't zonnetje wijn gedronken op onze zomer-Paas-achtige set. In de avond was er een grote barbecue als bedank voor de medewerking van alle modellen. De sfeerimpressie sluit perfect aan op deze eerste Paasdag! Ik heb me helemaal misselijk gegeten in de chocolade eitjes...

5 Comments

 1. Ah prachtige fotos! Ziet er heerlijk uit.

  http://bionic-bambi.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wat klinkt dat fijn! Een perfect baantje!
  En wat een mooie foto's ooko weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk zo iets! Leuk dat je er voor werkt, ziet er heel gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me echt een tof baantje! Ziet er echt leuk uit. Creatief idee ook, het oogt nogal bohemian haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem4/21/2014

  Wat ziet dat er ontzettend leuk uit! En wat gezellig! Laat maar jij ook nog fijne paasdagen! x

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram