AND MY NEXT DESTINATION IS...

Dit weekend is het feest! Op 27 april ben ik jarig en het is Koningsdag! Ik ga beide feestjes 'missen' en pak mijn koffers voor een heel andere bestemming... Een treinreis naar Stuttgart in Duitsland. Daar ga ik een aantal dagen de zogenoemde toerist uithangen, mijn verjaardag vieren en herenigen met vrienden die ik tijdens mijn reis in Ierland ontmoette. Lederhosen? Mwuah, niet mijn ding! Ik heb dus mijn nieuwe kimono en zonnebril uit de kast getrokken. Deze kocht ik afgelopen donderdag tijdens de exclusieve persopening van Forever21. I'm ready for my next destination! Vraagje! Ooit in Stuttgart geweest? Ik hoor graag jouw ervaringen. 

7 Comments

 1. Oeh mooie zonnebril! Veel plezier en alvast gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt helemaal leuk. Alvast een hele fijne verjaardag en leuk je dinsdag weer eens gezien en gesproken te hebben :) xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben er nog nooit geweest! Maar super leuk om je vrienden van je reis weer tegen te komen :) Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love your vintage sunnies! And have fun :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem4/24/2014

  Wat gaaf! Ik zou volgende week ook wel graag met mijn verjaardag in Duitsland willen zijn. Of een andere mooie stad waar ik nog nooit geweest ben zoals Antwerpen. En wat een mooie kimono en zonnebril! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtkimono!

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram