AW14 PRESS DAYS

Afgelopen dinsdag ontmoette ik Judith voor onze strakke planning.. We bezochten maar liefst drie PR-bureaus, PR RE:PUBLIC, Ganbaroo PRPR en Puur PR. Het was vooral het interieur en de healthy hapjes die mij zo aanspraken. Bij de een stonden er potjes met superfoods klaar om in de yoghurt geschept te worden, bij de ander kregen we een fruitig organisch ijsje aangeboden. Onwijs lekker én gezond! Ik kwam thuis met een hoofd vol inspiratie.. Bloemen in vintage vaasjes, kledinghaakjes om tijdschriften aan te hangen, zelfgemaakte lampenkappen.. Ik ben helemaal inspired om mijn kamer te gaan restylen. Een dankjewel aan alle gezichten achter de PR-bureaus voor een gezellige middag!

3 Comments

  1. Niets is fijner dat een boost aan inspiratie! En heerlijke ( verantwoorde ) hapjes natuurlijk.
    Super leuk geschreven, ook gaaf dat je nu in het Nederlands schrijft! Vanwaar de switch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. It must be so good to attend an event like that! It looks so good to me :)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram