PHOTO DIARY #35

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 
Dit is wat er gebeurt als je 50 Cent’s Candy Shop net ietsje te hard hebt meegezongen... šŸ¬ Deze foto is genomen in WONDR Experience in Amsterdam, een soort speeltuin voor grote mensen, echt een aanrader als je een dagje wilt lachen en klauteren!
De confetti werd vaak in het rond gegooid deze maand met al die kerstborrels en sinterklaasfeestjes! Overigens is dit m'n favoriete tijd om te shoppen: alleen maar glitter in de winkels whaaah! 
Dit zijn mijn meest favoriete reuzenvriendjes op aarde! Toch zie ik ze liever gewoon in het wild (zoals die keer in Sri Lanka toen een olifant plotseling onze auto en de weg blokkeerde), dan in een koud Nederlands dierenpark met hekken. Gratis tipje van de dag: ga in Aziƫ lekker met je eigen luie poten wandelen, olifanten zijn niet gemaakt om op gereden te worden (zoals helaas wel bij deze cuties in het verleden is gebeurd).
Hier ben ik, gezonde meid als dat ik ben, een sapje aan het slurpen. Hoe gaat deze maand bij jullie? Ik heb volgens mij 24/7 een suikerkick met al die kerstkransjes #oops. 
Vind het altijd erg ingewikkeld om bier vast te houden en tegelijkertijd te dansen. Wel weer zin in deze combinatie in het specifiek... Oh baby, it's cold outside!
Daarover gesproken... Vergeten jullie niet om je lekker warm aan te kleden! ⛄️
Jaaa, dansjes doen! Dit was alweer het laatste fotodagboekje van het jaar. Ik wens jou hele fijne, warme en hartstikke gezellige feestdaagjes toe! 

0 Comments

Follow Me On Instagram