PHOTO DIARY #32

4:22 PM

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 
Niets is zo fijn als op zondagochtend je bed uit rollen, een knot op je kop te gooien, een dikke trui aan te trekken en bij een tentje om de hoek uitgebreid te brunchen. Ik zit inmiddels bijna wekelijks aan de avotoast van Loaded Utrecht
Via Airbnb kwam ik deze toffe boot tegen waar we afgelopen weekend met zo'n 25 man een nachtje op sliepen. Dat was één boel gezelligheid!
 Daarna gingen we ook nog even zonnestralen vangen in de Biesbosch! Alleen doe dit thuis niet na, want dit onhandige piraatje eindigde bij de eerste hulp. Oops!
Nodig me uit op je feestje en ik neem chips mee. Deze foto komt van een hele oude (vergeten) wegwerpcamera. Hallo, zomerroze gloed!
Er is van alles gaande op dit bord, maar dit hier zijn dus pannenkoeken!
Zo, vorige week kwam ik deze super gevaarlijke en levensechte dinosauriër tegen! Het was allemaal even schrikken, maar gelukkig liep het met een sisser af... 
Hoelang mag je in de knusse kerstsferen blijven hangen? Niet meer, hé?
Oké, Kerst is natuurlijk allang voorbij, maar hoe lekker zijn deze donuts? Vorige maand nam ik nog gulzig hapjes van de Kerstman, deze maand ben ik bezig met het boeken van een vakantie naar de zon. Heb jij al zomerplannen? 

You Might Also Like

0 COMMENTS

.