PHOTO DIARY #28

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 

Helemaal in blijgeestige gestemdheid, want een ticket gescoord naar Kroatië! Laat even goede tips achter in de comments :) Deze foto maakte ik bovenop een berg in Sri Lanka. 
Hier was ik met m'n verloren spirit animal (en vriendinnetje) Eline aan het hangen. Maar dan wel letterlijk hangen. In de zon!
Joeee, hadden onszelf even naar de 80's getransporteerd. Best cool!
Laatst in Hamburg (lees de city guide hier!) ging ik met m'n favoriete Fransman kunstexpo's crashen en dat zag er een beetje zo uit. Groetjes!
Bracht een middag in een gevangeniscel door op dit heerlijke bed (uitleg: omdat er een bandje optrad en deze bak hartstikke leegstaat tho). Yup, er zijn ergere dingen op de wereld.
Oneindig veel kusjes voor de allerliefste papa die 52 verjaardagskaarsjes uitblies! 
In de categorie another day at the office: even een nieuwe bak geregeld. 
Zou m'n hele leven wel een beetje willen zweven, met de voetjes van de vloer. 
Lekker aan het badderen met deze fijne man in een oase van disco dip, glitterfruit en opblaasbaar snoepgoed. 
Dit hondje heet Frodo en het autootje heet Sam en samen legden we een heleboel kilometers af (zonder ring wel). 
Lekker op de grachten van Utrecht aan het hangen met deze fijne rakker die mijn grote kleine broer heet en het niet zo van op de foto gaan heeft. 
Hier was ik voor 't eerst dit jaar met zonder jas naar buiten, lekker lachen! 
Vorige week was ik naar het concert van RY X in Carré en wauw, de muziek van die man staat zeg maar gelijk aan hoe 't leven hoort te zijn: warm, een beetje wild en met oneindig veel genietmomentjes. 

0 Comments

Follow Me On Instagram