HOTSPOT / OVERNIGHT IN A TREEHOUSE

Oké, avonturiers opgelet: je kunt in Nederland in een boomhut (mét glijbaan!) overnachten. Ik herhaal: slapen in een boomhut! Ik stel je voor aan Groepsaccommodatie Avontyr, bestaande uit twee boomhutten waar je met 26 man kunt slapen en een grote bungalow voorzien van een keuken, bruin kroegje, woonkamer en bibliotheek (die verstopt zit achter een geheime boekenkast deur #omg #homegoals). Je slaapt met vier personen op een kamer en ieder bedje bevindt zich op een andere hoogte. Daarnaast is iedere kamer voorzien van een eigen badkamer, hoe luxe?! De kampvuurkuil in het midden is perfect voor het roosteren van marshmallows en voor een nachtelijke jamsessie, dus neem je gitaar zeker mee. Wel eerst even je eigen hout hakken in de omliggende bossen ;)

 Ieder jaar ga ik met mijn werk een weekendje weg en ik was dit jaar gevraagd om te organiseren. De boomhut stond al een tijdje op m'n bucket list en daar kan nu een dikke krul doorheen! We besloten er ook een - Into the Wild - thema aan te hangen. Zo verkleedde ik me als houthakker, maar er waren ook smurfen, scoutingmeisjes, holbewoners, backpackers en er was zelfs iemand als tent mee. Een magisch en bijzonder plekje om met een grote familie, team of vriendengroep heen te gaan! 

Groepsaccommodatie Avontyr / KAMPLAAN 1A, REEK

0 Comments

Follow Me On Instagram