PHONE STRUGGLES + WIN

9:53 PM

Op een koude winternacht lag ik op zo'n oncomfortabel vliegveldbankje. Met mijn telefoon tussen mijn vingers geklemd, voor het geval ik mijn wekker niet zou horen en daarmee mijn vlucht zou missen, viel ik in een diepe slaap (ehhh, inclusief mond open). Van het een kwam het ander en met een dikke smak belandde m'n telefoon op de koude vloer. Ik schrok wakker met het aanzicht van een schermpje dat in duizend en één stukjes lag... Gezellig! Ik besloot de wereld een stukje beter te maken door een nieuw telefoonhoesje te bestellen. Omdat ik weet dat ik niet de enige ben die met deze struggle (lees: onhandigheid) moet leven, mag ik vandaag een smartphonehoesje naar keuze van Telefoonhoesjestore weggeven! Zij bieden allerlei hebbedingetjes voor jouw telefoon, zoals iPhone 6s hoesjesiPhone 6s plus hoesjes en HTC One m9 hoesjes. Ik koos voor het bovenstaande hoesje, helemaal passend bij mijn Aziatische reisplannen volgende maand! You like? Goed, wat moet je doen om te winnen?

  • Laat hieronder een reactie achter met een link naar je favoriete telefoonhoesje (enne, vergeet niet je naam, e-mail en welke telefoon te vermelden!) 
  • Volg mij via Bloglovin' en/of Instagram
De winnaar wordt op vrijdag 1 april bekend gemaakt. Succes!

* De winnaar heeft inmiddels een e-mailtje ontvangen, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

You Might Also Like

3 LA COMMENTS

.