I CAN SEE CLEARLY NOW

 
Een week geleden kwam ik een meneer tegen op straat. Hij kwam naar me toe en maakte een praatje over de weg door de stad en hoe het die dag geregend had. Toen het kleine gesprek op een einde liep, begroette ik hem en wilde ik mijn weg vervolgen... De meneer pakte m'n schouder beet en vertelde me over dat hij aura's kan lezen en veel over mij te vertellen heeft. Ik mompelde verward dat ik dat interessant vind, waarnaar hij vervolgens mijn beide handen vastpakte en zijn ogen sloot. Een kleine minuut later keek hij met een doordringende blik op. Volgens de meneer was er iets gaande met mijn ogen, wat kan kloppen aangezien ik al een tijdje last heb. Vervolgens wist hij precies te vertellen welke studie ik deed, dat ik binnenkort een lange reis ga maken en dat ik iets met schrijven doe. Allemaal zo waar als wat. Ik moest een beetje lachen van ongemak en bedankte hem vriendelijk. Vervolgens sperde hij weg en riep nog een keer na dat ik écht m'n ogen moest laten nakijken. Ach, wat heb ik te verliezen? Zo gezegd, zo gedaan. Een week later ben ik in het bezit van een bril. Ja, vanaf nu geloof ik met m'n leven in dingen als toeval, bijgeloof en dat sommige dingen meant to be zijn. Denk ik. De wereld is een gekke plek! Hoe denk jij daarover? 

Glasses ACE & TATE / Coat HET KAUFHAUS / Blouse VINTAGE / Trousers HET KAUFHAUS / Necklace FASHIONOLOGY

1 Comments

Follow Me On Instagram