HOTSPOT / EXPOSITION BY KEITH HARING

Vorige week deed ik een dagje museum hoppen. De reis begon bij de Kunsthal in Rotterdam, waar één van m'n favoriete kunstenaars, Keith Haring, exposeerde. Zijn werk lijkt in eerste instantie op kleurrijke popart, maar gaat in de werkelijkheid over seks, drugs, geloof, machtsverhoudingen en apartheid. Mocht je ooit in de gelegenheid komen om z'n werk te bewonderen, doe dat dan! Keith Haring valt namelijk ruimschoots in de categorie aanraders. Ik nam een paar van de bovenstaande postkaartjes mee naar huis die nu aan m'n muur vol plaksels en herinneringen aan het hangen zijn. 

2 Comments

  1. Ja zo gaaf! Ik heb een Rotterdampas dus ben er al lekker 2x voor niks naar toe geweest, heerlijk! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah echt? You lucky bastard! Ik zou er inderdaad ook nog wel voor een 2e keer heen willen :) X

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram