A QUICK UPDATE

 Met ietwat stijve armen ben ik op 't moment aan het schrijven; afgelopen week kreeg ik maar liefst vijf prikken verdeeld over beide armen. Voor een goede reden, dat wel... Over welgeteld drie maanden neem ik mijn backpackje voor 50 dagen mee op reis richting Azië. Te beginnen in Noord-Vietnam, helemaal naar het zuiden van Vietnam, via Cambodja naar Indonesië, om vervolgens mijn strandlakentje op Bali en in Lombok uit te kunnen slaan. De reis eindigt in Singapore en vanaf daar staat het vliegtuig terug naar Amsterdam op mij te wachten! Nu luidt mijn vraag aan jou als volgt: heb je nog tips, aanraders, commentaar, no go's of een goed verhaal omtrent reizen in Azië? Deel deze dan alsjeblieft met mij! Als dank krijg je een digitale palmboom en de bovenstaande foto van m'n ontbijt in combinatie met een lievelingsboek. Doei!

1 Comments

  1. Wouw, wat klinkt dat tof! 50 dagen is wel lang hoor, ik weet niet of ik dat zou volhouden. Na 2 weken krijg ik vaak toch wel weer zin in mijn eigen bed haha. x

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram