UPDATE / MY NEXT DESTINATION GOES TO...

 Na tijden van druk zijn en een heleboel werk (en een heleboel minder bloggen), verlangt mijn dromerige hoofd weer naar een mini-vakantie. Over een weekje vlieg ik van Amsterdam naar Kopenhagen en vanaf daar naar Helsinki, waar een vriend van mij momenteel wonende is. Een soort van 'op naar de sneeuw maar fuck wintersport'-verhaal. Oh, en ik kom midden in de Kerst pas weer thuis. Verder kocht ik een paar truien die zó dik zijn dat je bijna gaat zweten als je er alleen al naar kijkt. Maar ik kocht ook de bovenstaande koffiekopjes en de tas die ik er voor de gelegenheid naast gedecoreerd heb. Ik betaalde er in totaal €6,- voor bij de kringloop. Alles bij mekaar maakt mij tot een zeer blij meisje. Tot dusver, doei!

Psssttt... Heb je nog super leuke last minute doe-het-zelf kerstideeën nodig? Bekijk dan even dit linkje van Westwing! Je vindt er alles over kerstbomen (maar dan origineel), het zo Kerstig mogelijk indekken van tafels en de schattigste inpakideeën! Hoe vier jij je Kerst en ga je gebruik maken van de tips? Let me know!

1 Comments

Follow Me On Instagram