PHOTO DIARY #13

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier!
Op maandagen moet je jezelf verwennen met een flinke sloot koffie, dus dat deed ik bij hotspot Morgan & Mees (waar ik heel toevallig ook een artikeltje over schreef). 
Ik ben lichtelijk verliefd op mijn nieuwe koffiekopjes en tas van, jawel, de kringloop! Wat denk je? Ik rekende slechts €6,- af bij de kassa. 
 Ik sliep een weekendje in Rotterdam, waar een Spaans vriendinnetje een paar dagen verbleef. Samen met twee andere Nederlandse meisjes lieten we haar de schoonheid van ons land zien. Ik bedoel, kijk dit uitzicht! Hier stonden we te wachten op ons bootje die ons naar Hotel New York bracht. 
Gevalletje interior goals... Die ster is perfect voor Kerst!

Hier nog zo'n mooi plaatje van Rotterdam. 
 Tony in de bonus betekent een hele week lang elke dag feest. Toen ik deze foto nam was ik een blij meisje. 
 Op de persdag van Primark at ik voor 't eerst deze fruitige cactus-soort. Apart, maar wel lekker (en héél fotogeniek!). Je leest hier meer over die dag... 
Dit is zeg maar het ideale plaatje van hoe ik wil dat mijn huiskamer eruitziet. Dus, dan weten jullie dat. Deze foto nam ik in Studio Pistache waar de persdag van Primark plaatsvondt. 

0 Comments

Follow Me On Instagram