LOOKING FORWARD TO A NEW YEAR

Daar zijn we dan, another year over... Afgelopen jaar ging snel, het was te gek, mooi, maar ook een beetje wennen... Kort nadat ik mijn 21ste verjaring vierde, studeerde ik af! Daar kwamen de afspraken, veel leren en mezelf moeten bewijzen. Ik heb er vier baantjes op nagehouden: overdag werk ik in de vintage concept store Het Kaufhaus, in de avonduurtjes werk ik in de horeca en tussendoor schrijf ik artikelen als muziekrecensent voor VPRO's 3voor12 én werk ik mee aan het kunst-/muziekplatform van Subbacultcha. Oja, en ik ben natuurlijk blogger. Druk, maar met genoeg tijd en ruimte om te reizen... Zo liffte ik in het voorjaar naar Parijs, in de zomer bezocht ik het zonnige Istanbul, in het najaar ging ik terug naar Dublin en ik ben zojuist teruggekomen van mijn roadtrip naar Copenhagen en Helsinki. Ja, dat was wel zo'n beetje mijn jaar in een short story

Volgend jaar is only getting better... Een paar maanden geleden ben ik begonnen met rijlessen, dus laten we er vanuit gaan dat ik in 2016 eindelijk in autootjes rond mag gaan rijden. Yay! Daarnaast staat er een backpack reis van bijna 2 maanden naar Azië op de planning! En wat ik daarna ga doen, is de grote vraag. Misschien nog een studie, misschien een fulltime job zoeken, misschien iets opbouwen in het buitenland. Al mijn opties liggen open! Goede voornemens heb ik deze keer niet echt... Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar het verloop van volgend jaar. Let's gooo! Laten we er weer iets moois van maken, hoe ingewikkeld en moeilijk de dingen soms kunnen lopen. Fijne jaarwisseling, veel liefde en een emmer geluk voor ieder van jullie, lieve lezeresjes van me.

1 Comments

  1. Anoniem12/28/2015

    Hoi Cherrie! Zoals beloofd zou ik een keer een reactie achterlaten haha! Jij ook een fijne jaarwisseling & veel liefde! XXX

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram