PHOTO DIARY #9

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier!
Coffee table vibes op kantoor bij Oona Amsterdam. Die cactus was zo mooi dat ik 'm haast zou willen aaien. Maar, ja. Hé!
 Mijn lievelingsthee, geserveerd op een zoet bordje... Het was een kiekje waard. 
 Vorig weekend ging ik met vriendinnetjes uitwaaien op het strand van Texel. En, oh, wat was het toch fijn om zo ver van huis te zijn.
 Ook nam ik een kijkje bij Sail in Amsterdam. Het komt er dus eigenlijk gewoon op neer dat je aan de waterkant gaat zitten met een biertje in je hand en de godganse avond bootjes gaat kijken. Ik weet niet precies waarom, maar het was wel hartstikke leuk. Misschien omdat het uitzicht zo verdomd mooi was. 
 Illustrator Sella Molenaar creëerde een met stift en verf gemaakte versie van mij en mijn klederdracht. 
 Amsterdam in al haar ochtendglorie. 
 Op een pracht locatie met een goede reden... Je leest er hier meer over!
Ik kan mijn geluk niet op, want ik boekte zojuist een tripje van Kopenhagen naar Helsinki! Met Kerst moet het gaan gebeuren. Ik kan niet wachten om de wereld weer van boven het wolkendek te mogen bewonderen. 

1 Comments

Follow Me On Instagram