ONE MAN'S TRASH

Men zegt wel eens 'one man's trash, that's another mans's come-up' en dat is precies het gedachtegoed waar ik mezelf bij aansluit als het om kledij gaat. Mijn volledige outfit is afkomstig uit de winkel waar ik tegenwoordig werk, Het Kaufhaus. Een kenner zal het niets verbazen als ik zeg dat ik voor dit outfitje slechts 30 ekkies neerlegde. Noem het een hobby, noem het een liefde... En als ik dan toch met liefdes aan het gooien ben, dan wil ik ook even mijn liefde voor Utrecht op de zondag opbiechten. Dus, bij deze. Doei!

2 Comments

  1. Yess, ik leef voor second hand kleding. Ik denk dat ik maar eens een kijkje ga nemen bij kaufhaus als ik een keer in A'dam ben... Super leuk gestijld met de tas en de schoenen. Love it, as always!

    Have a nice day!
    x I

    BLOG: http:/www.isabeldot.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram