PHOTO DIARY #6 / ISTANBUL EDITION

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier!
Ik vloog begin vorige week naar het weerzinwekkende Istanbul (je kunt er hier meer over lezen). Deze foto nam ik op de eerste dag, in de Blauwe Moskee. Ik voelde me echt een soort prinses uit het Midden-Oosten... Het lijkt bij-na nep, zó mooi!
Als je in Turkije bent, moet je echt even een Turkse koffie bestellen en je toekomst laten voorspellen... Bij mij zagen ze een fiets, bergen en een vlinder in de koffieprut. Wat betekent dat ik dit jaar mijn vleugels wil uitslaan (de vlinder) en graag iets wil bereiken of een specifieke richting op wil gaan (de fiets), maar dat dit met veel obstakels zal gaan (de bergen). Hoe grappig?!
Na de Blauwe Moskee bezochten we de Hagia Sophia. Nog zo'n adembenemend plekje... 
De Hagia Sophia heeft allemaal piepkleine raampjes waar je doorheen kunt gluren. Ieder uitzicht nog mooier dan het ander! 
De eerste avond aten we een broodje vis van de boot. Dit werd vers door deze mannen gevangen! Yummy...
Dit is het uitzicht vanaf de torenhoge Galata Tower. Ons appartementje lag ergens in deze richting. Is 't niet prachtig? 
In Turkije drinken ze de hele dag door thee, warm weer, koud weer, 's ochtends of 's avonds, het maakt allemaal niet uit! Je wilt niet weten hoeveel van deze kopjes ik tijdens mijn reis weg heb gewerkt!
Niets is fijner om na een dagje cultuur snuiven een plaatsje op een bankje in beslag te nemen en een zak fruit leeg te eten. Dan is het een kwestie van onbeschaamd mensen kijken en van het uitzicht genieten...

0 Comments

Follow Me On Instagram