SMELL OF SUMMER

Jeetje, op dit moment ben ik bést een beetje blij. Morgen lever ik officieel mijn scriptie in. Een boekwerk waar ik een halfjaar van m'n leven in heb gestopt, het kroontje op mijn studententijd. Beseffen doe ik niet, maar ik ben (zo goed als) afgestudeerd... Wat nu?! Nu eerst mijn bikini, een tandenborstel en m'n rugzakje pakken en even flink op reis gaan. Het is een kwestie van nergens over nadenken en hét telefoontje afwachten met de allesbepalende uitslag... Ik ruik de zomer al! Wat er na die tijd te gebeuren staat? Geen idee! Ach, er zijn genoeg dromen en kansen om ze werkelijkheid te maken. Mijn 'wat wil je later als je groot bent worden?'-moment is in aantocht. 

Blouse VINTAGE / Jeans RIVER ISLAND / Cardigan VINTAGE / Tote bag AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL / Boots SEVENBIEN

1 Comments

  1. Knap kind, met scriptie komt het goed. Zodra ik weer zen ben, gaan wij Vappie date doen :D

    Liefs,
    Hazal

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram