HOW TO THROW YOUR 21ST BIRTHDAY PARTY


Een paar weken geleden veranderde ik in een 21-jarige. Dat moest gevierd worden! Naja, niets moet, maar het is eigenlijk wel best leuk. Ik had alleen twee probleempjes: een partijtje in mijn eigen huisje organiseren doe ik pertinent niet meer (lees: voorgaande jaren resulteerde mijn feestjes in kapotte glazen in de badkamer, ingezakte bedden, geluidsoverlast en een héleboel troep). Het tweede is dat ik geen budget heb om bijvoorbeeld iets af te huren. Dus gooide ik, in samenwerking met Judith, een klein festijn in het park! Ik heb geluk dat ik een lentekindje ben, want warm weer gegarandeerd (oké, met een paar extra kleedjes, truien en een alcoholische uitrusting). We hingen vlaggetjes en kerstlichtjes in de bomen, bakten een taart, regelden een hangmat en een overload aan kussens en nodigden een paar gitaarspelende mensen uit. Veel meer heb je eigenlijk niet nodig om een feestelijk sfeertje te creëren. Dit park is praktisch mijn achtertuin, maar je kunt zo'n feestje natuurlijk ook écht in je tuin geven (als je die hebt). Hoe vier jij meestal je verjaardag? 

1 Comments

Follow Me On Instagram