LEATHER DUNGAREES

Een paar weken geleden was ik met Judith op stap en samen bezochten we de opening van een nieuw tweedehands pareltje in Utrecht: Jut & Jul. Dit bracht ons naar een van mijn favoriete straatjes, waar de huisjes net kleine kastelen lijken en de deuren uit de Middeleeuwen schijnen te komen. Zo'n fotogenieke plek lieten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan (en een mooi moment om m'n nieuwe leren tuinbroekje op de kiek te zetten)!

Leather dungarees TOPSHOP / Sneakers LACOSTE / Knit MANGO / Coat H&M / Bag VINTAGE

5 Comments

 1. Leuke outfit! Ik heb gister een spijker tuinbroek in de sale bij H&M besteld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem9/17/2018

  hoi cherelle, mag ik vragen waar je die leren tuinbroek gekocht hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anoniem11/11/2019

   dress4you.de

   Verwijderen
  2. Hey, dat mag zeker! Bij de H&M, maar wel uit de collectie van 4 jaar geleden. X

   Verwijderen

Follow Me On Instagram